icon

Bize Ulaşın!

0(216) 416 77 88

Blog

IELTS Nerelerde Geçerlidir?

IELTS Nerelerde Geçerlidir?

IELTS Sınavı İngilizcenin resmi dil olarak kullanıldığı pekçok ülkenin okullarında ve şirketlerinde İngilizce dil yeterliliğinizi ispat etmek için kabul gören bir sınavdır. Sayılarla ifade etmek istersek dünya çapında yaklaşık 140 ülke,10.000’e yakın kurum tarafından tanınmaktadır. Hem eğitim hem de başka ülkelerde yaşam konusunda hükümetler tarafından en çok tercih edilen dil sınavıdır.Sınav sonucu iki yıl süreyle geçerlidir. IELTS Puanı genel olarak aşağıdaki amaçlarla doğru orantılı olan kişiler için geçerlidir;

IELTS Sınavına Nasıl Hazırlanmalı?

IELTS Sınavına Nasıl Hazırlanmalı?

IELTS, uluslararası saygınlıkta bir İngilizce yetkinlik sınavıdır. İngilizce konuşulan ülkelere yapılacak göçmenlik, öğrencilik veya iş başvurularında dil becerilerini kanıtlama anlamında İngilizce konuşulan ülkelerde kabul gören bir sınavdır.

IELTS Sınavına Nasıl Başvurulur?

IELTS Sınavına Nasıl Başvurulur?

Sınava başvuru için öncelikle kimlik belgenizi ve pasaportunuzu online kayıt sistemine kayıt etmeniz gerekir.

IELTS Danışmanlığı

IELTS Danışmanlığı

Sınav sonucuna göre şayet İngilizce Dil kursu almanız yönünde bir ihtiyaç sözkonusu ise size uygun program hazırlarız. Şayet değilse gitmek istediğiniz okul& bölümün veya yaşamak &çalışmak istediğiniz ülkenin IELTS sınav puanını öğreniriz.

EĞİTİM BAŞVURU FORMU

Lütfen aşağıda istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girip gönderiniz.

Formu hemen doldurarak eğitime katılabilirsin!



Gönderiliyor...